lauantai 4. heinäkuuta 2015

Vapaapäivä

Nukuttiin pitkään. Tälle päivälle ei ollut ohjelmassa muuta kuin lepäilyä mökillä. Piti olla sadepäivä, mutta iltaa lukuun ottamatta Pellon liepeillä oli kaunista ja aurinkoista. Olisi siis hyvin voinutkin jo jatkaa matkaa. Lepopäivä teki kuitenkin hyvää pääkopalle ja nyt on intoa päästä takaisin tielle. Kiva huomata, ettei pyöräilyyn leipäänny, kun pitää taukoja. 


Koska sää oli suotuisa, niin sääskien pakoilemisen sijaan käytiin järvellä melomassa kanootilla. Touhu oli juuri niin ärsyttävän haastavaa kuin vuosia sitten siskon kanssa inkkaria ensimmäistä kertaa kokeillessani. En ymmärrä miten kyseisen veneen voi saada kulkemaan suoraan. Ehkä parempi jatkossakin pysytellä tutuissa yhden hengen kajakeissa, koska niiden mutkittelusta voi syyttää vaan itseään. 

Huomenna ohjaustangot käännetään kohti Tornionjokea ja suuntaamme rajaa pitkin Kolariin. 

3 kommenttia:

  1. Hyvää reissun jatkoa! Nyt mäkin oon viimein herännyt seuraamaan teidän matkantekoa. /Kaisa

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia, reissu jatkui tänään mallikkaasti. Palataan siihen Nuuksion eräiltyretkeen, kun oon takaisin etelässä. (Mikäli arvasin oikein kenestä Kaisasta on kyse :) )

    VastaaPoista
  3. Oikein arvasit ja ehdottomasti palataan! Juuri mietin että sitä suunnitelmaa ei haudata, kun alkaa todella polttelemaan päästä edes telttaan yöpymään tätä lukiessa. Ihanaa matkaa! Teillä on varmasti vielä niin hienoja maisemia edessä!

    VastaaPoista