tiistai 7. heinäkuuta 2015

Palojärvi, sadepäivä

Eiliset märät vaatteet ja teltta kuivuivat hyvin vuokramökissä. Pelkäsin, että kenkien kuivatus patterilla tainnuttaa aromillaan retkeilijät yön aikana, mutta vielä ollaan hengissä. 


Koska kamat kuivuivat hyvin, niin pestiin myös koneellinen pyykkiä, joten mökin sisustus on edelleen erittäin viihtyisä, kun vaatteita roikkuu kaikissa mahdollisissa ripustuspaikoissa. 


Muuten harmaa ja kolea päivä on mennyt pitkälti kylkiasennossa ja nettitelkan parissa. Pellosta ostamani Westön kirjan ehdin jo ahmia muutama päivä sitten, joten loppureissu menee pitkälti oman mielikuvituksen varassa. Norjan puolella kun ei internetistä ole viihdykkeeksi, jos ei satu ilmaista wifiä kohdalle. Voi siis olla, että en saa blogipäivityksiä joka ilta julkaistua, ennen kuin ollaan takaisin Suomen puolella. 

 
Tähän mennessä olen polkenut 1400 km. Matkaa Jäämerelle on jäljellä enää vaivaiset 180 km. Huomenna on tarkoitus polkea niin pitkälle kohti Altaa kun jaksetaan, jotta viimeinen ja eniten nousuja sisältävä etappi Jäämerelle olisi mahdollisimman lyhyt. Altassa viivytään pari yötä ja sitten alkaa paluumatka Kolariin, jota kertyy vielä 400 km.

8 kommenttia:

  1. Tsemppiä loppumatkalle ja toivottavasti kelit suosii👍

    VastaaPoista
  2. Kiitos Esa tsempistä! Oli mukavaa lueskella sinun pyöräreissun vaiheita blogistasi. Hyvää kotimatkaa!

    VastaaPoista
  3. Mukavaa lukea sun blogipäivityksiä, ihanaa kun viitsit päivittää joka päivä teidän matkan etenemisestä. Hyvää loppumatkaa! Vitsit mikä matka teillä on jo takana. /Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt voi olla, että tulee pieni tauko päivityksiin, mutta kirjoitan kuitenkin pöytälaatikkoon ja julkaisen jutut sitten kun on nettiyhteys.
      Samoin myös teidän reissublogia oli mukava aikoinaan lukea!

      Poista
  4. Tsemppiä Leena ja kaveri! On ollut aivan mahtava seurata teidän etenemistä! Ootte ihan best! Kireitä ketjuja loppumatkalle!!:) ps. Oon jäänyt aivan koukkuun sun blogiin, enkä malttais odottaa uusia tekstejä millään! -Jonna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jonttu tsemppauksesta! Just päivitin eilisen tekstin, kun ollaan netin äärellä. Eli seuraavat pari päivää saa ainakin blogattua, kun leirintäalueella on wifi. Ihana kuulla, että oot koukussa :)

      Poista
  5. Vastaukset
    1. Kiitos Mervi! Alkaa jo olla kova polte päästä salille :)

      Poista