torstai 18. kesäkuuta 2015

Yksi yö lähtöön

Tämän piti olla se postaus, minkä vuoksi alunperin halusin edes blogia kirjoittaa. Tahdoin tehdä hienon kollaasin kaikesta roinasta, jonka aion rahdata mukaani ja olin jo löytänyt hyvän kuvauspaikan. Sitten tuli sadepäivä ja pilasi kaiken. Nyt jouduin raivaamaan parekkeen lattialle tilaa ja heittelin sinne osan tavaroista. Kuvasta puuttuu paljon pikkusälää ja kaikkea oleellista kypärästä aina fillarikenkiin. Ehkä voin sitten matkan jälkeen kirjoittaa varustepäivityksen siitä, mitä oikeasti olisi tarvinnut matkalla ja minkä taasen olisi voinut jättää kotiin.


Pyörähuollon kommellukset jatkuivat ja päädyttiin vaihtamaan molemmat eturattaat, jotta saatiin voimansiirto kuntoon. Jossain vaiheessa ajattelin, että fillarireissu tulee halvaksi, kun mulla on jo pyörä ja retkeiluvarusteet. Olin väärässä.

Kohta pitää kai oikeasti pakata kamat laukkuihin ja sitten selviää, että mahtuuko kaikki mukaan. Jotenkin sitä toivoisi, että olisi jo matkalla eikä tarvitsisi enää pähkäillä ja jahkailla asioiden kanssa.

Yksi yö ja sitten mennään!

2 kommenttia:

  1. Joonas pierupetteri19. kesäkuuta 2015 klo 8.17

    Mukavaa matkaa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Joonas! Nyt ainakin sää näyttää mukavalta. Pieni myötätuuli ja saattaa olla, että säästytään ekana päivänä sateilta.

      Poista