maanantai 15. kesäkuuta 2015

Voiko merinovillaa olla liikaa?

Ostin taannoin kokeiluun merinovillaiset urheiluliivit enkä ole päivääkään katunut hankintaa. Ihanan pehmoiset eivätkä hierrä tai hankaa! Villa voi kuulostaa turhan lämpimältä materiaalilta, mutta ohuena kerroksena se toimii hyvin myös hikiliikunnassa. Parasta on, että villa on suhteellisen lämmintä myös märkänä, joten se soveltuu mainiosti melontahommiin. Tai no oikeasti parasta kyllä on se, ettei merinovilla ala haista kuten keinokuituiset urheiluvaatteet.

Tänään oli erään retkeilyvarusteiden maahantuojan muuttomyynti, johon suuntasin tarkoituksena hankkia kokoelmiini toiset maailman mukavimmat urheiluliivit. Muutaman kerran vuodessa mallikappaleitaan myyvän maahantuojan hullut päivät ovat pakollinen rasti monilla ulkoilmaihmisillä. Tälläkin kertaa tuttuihin tuli törmättyä ja useimmat poistuivat paikalta ostosten kanssa. Jos merinovillaisia paitoja saa muutamalla kympillä, niin niitä on vaikea jättää kauppaan, vaikka sen suurempaa tarvetta uusille vaatteille ei olisikaan.



Omat hankinnat oli helppo perustella itselle, koska tiedän, etteivät urheiluliivien lisäksi ostamani paidat jää kaappiin lojumaan vaan pukeudun mielelläni päivittäin merinovillaan. Jäämerelle otan tietenkin mukaan mahdollisimman paljon merinoa, koska se nyt vaan on niin toimivaa.

Huomasithan oikealle sivupalkkiin ilmestyneet Instagram-kuvat. Tervetuloa seuraamaan blogia myös Instangramin puolelle tunnuksella @liikutamua

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti