keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Takapakkia

Pyöräilymääriä piti lisätä, mutta sitten iski kevätflunssa. Ajatukset alkavat olla päivittäin Jäämeren reissussa ja onneksi matkaa voi edistää myös sairastuvalta käsin. Jos kerran kunto pakottaa lojumaan sisällä, niin ollaan sitten sohvan nurkassa ja nenä kiinni läppärin ruudussa.

Sain vihdoin tilattua suurimman osan vielä puuttuvista reissukamoista. Pää meni pyörälle kaikista rengasvaihtoehdoista ja vähän mietityttää, että tuliko hommattua liian kapeat renkaat. Renkaiden leveydellä ei sinällään kai ole väliä, koska on tarkoitus pysytellä asfaltoiduilla teillä, mutta muutama milli lisää leveyttä renkaissa mahdollistaa taas suuremman kuorman lastaamisen fillariin. Päädyin lopulta hankkimaan 32 mm Schwalben Marathon Supreme –touring renkaat, koska olen ollut erittäin tyytyväinen saman valmistajan talvirenkaisiin.

Vanhat Continental GP 4000 S -renkaat pääsevät kohta huilaamaan.

Toinen pähkäilyä vaatinut hankinta oli tavarateline, jota tarvitaan takalaukkuja kannattelemaan. Tietenkin sekin piti saada mahdollisimman pienellä budjetilla, mutta kantokyvystä tinkimättä. Valikoimaa löytyi paljon tarakoista, joiden suurin lasti sai olla 20 kg, mutta edullisempia 40 kg kuormalle sopivia vaihtoehtojen valikoima oli suppea. Toivotaan, että valintani osui oikeaan ja saan kestävän sekä sopivan telineen. Tavaratelineen sopivuus cyclocrossiini selvinnee vain sovittamalla, koska pienikokoinen pyöräni voi asettaa vielä haasteita tarakan kiinnityksen suhteen. Pakettia odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti