torstai 21. toukokuuta 2015

Jihuu, paketti tuli!


Tuntuu aina vähän joululta, kun postista tulee ilmoitus saapuneesta paketista. Jännittää, että vastaavatko tilatut tuotteet odotuksia. Tällä kertaa ei tarvinnut pettyä ja sain jopa aivan itse hoidettua kaikki asennuspuuhat ilman, että tarvitsi turvautua ylimääräisiin nippusideviritelmiin.

Nyt on tavarateline paikallaan ja takana reilu 300 km pyöräilyä laukkujen kanssa. Yllätyin positiivisesti siitä, että matka taittuu ilman laukkujen räminöitä ja ylimääräistä heilumista. Ortlieb Back-Roller Classic –laukut olivat helpot säätää kiinnityksiltään tavaratelineeseen sopiviksi ja näppärät heilauttaa paikoilleen. Tuntuu myös siltä, että kannatti valita laukkumalli, jossa on kantohihnat. Fillaroinnin jälkeen laukut saa nakattua olkapäille ja kädet jäävät vapaaksi muun tavaran kuljettamiseen. Laukut vaikuttavat myös tilavilta ja oli helpotus huomata, että Jäämeren matkalle suunnittelemani vaatteet mahtuivat ihan heittämällä yhteen 20 litraiseen sivulaukkuun.


Renkaiden osalta toimitus nettikaupasta jäi vielä uupumaan. Valitsemieni ulkokumien toimitusajan arvio pompsahti yllättäen 8 viikkoon. Pikainen yhteydenotto kauppaan ja sain vaihdettua kumit toisiin samanlaisiin, mutta vähän leveämpiin ja joiden toimitusaika on toivottavasti ennen Jäämerelle lähtöä. Vähän pitää olla jännitystä elämässä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti